Notícies

Els nous “racons” de l’aula!!

 Hola pares i mares! 

Comencem un nou curs! nous companys i companyes, noves aventures i tot un món al nostre abast per descobrir!

Aquest curs tenim a l'escola i a la classe dels Llimoners moltes novetats! Entre d'altres, hem fet uns nous racons a l'aula per tal que els nens i nenes puguin gaudir d’allò més en el lloc adequat per la proposta que se’ls ofereix en un determinat moment.

Al llarg del mes de setembre, ens hem anat coneixent els uns als altres, i hem anat coneixent els diferents espais que tenim dins de l’aula i que és el que  podem i no hi podem fer en cadascun d’ells i ara, al mes d’octubre, els petits i petites de la classe dels Llimoners se senten còmodes i segurs a l’hora de realitzar les diferents propostes al llarg del dia.

Així doncs, quan fem el passe de bits, escoltem l’audició, ... és a dir l’estona “d’assemblea”, els Llimoners seuen als matalassets que hi ha davant del mirall.

La zona de menjador, on està la trona i la taula i on abans de dinar mirarem que és el que la cuinera ens ha preparat per dinar avui!

Els dos racons d’experimentació, un dedicat a les estacions de l’any, ara decorat ja amb elements de la tardor i que des d’aquí us animo a que m’ajudeu a alimentar-lo per poder preparar experimentacions i propostes ben engrescadores per als Llimoners!

L’altre racó d’experimentació anirà canviant de materials periòdicament i  els Llimoners podran gaudir d’estones ben enriquidores.

També hem preparat el racó de música i lectura, on els dies que fem música seiem en rotllana i podem tenir al nostre abast tota una sèrie d’instruments musicals i d’altra banda un espai on poder seure després de dinar o berenar per mirar un conte.

No podem oblidar un espai per al joc lliure, un dels espais més importants, aquelles estones on deixen volar la seva imaginació, on  a aprendre a compartir joc, joguines i vivències amb els companys i on poder mostrar i compartir el seu joc amb la mestra.

Com podeu veure, mica en mica anem aprenent a moure’ns pels diferents racons i espais de l’aula i estem molt engrescats i encuriosits amb totes les propostes que se’ns presenten!

Us deixo un petit recull de fotografies dels nostres racons... en propers post ja podrem anar veient com van resultant totes les propostes!

Fins la propera,

Miriam Guimerà