Notícies

El nostre “Mini-Atelier”

Estimats pares i mares,

Avui us volem mostrar un espai de la nostra classe que ens agrada molt i en el qual podem deixar anar la nostra imaginació i creativitat. Es tracta del “mini-atelier”.  

 

En un racó de la classe tenim dos mobles, els quals estan plens de materials, tant artístics (ceres, pintures, retoladors, gomets, rodets...) com naturals (pedres, petxines, troncs...). En aquest espai podem desenvolupar qualsevol tipus d’activitat que ens apropi a l’art i ens  permeti manipular, experimentar i crear al nostre gust.

Alguns dies utilitzem material artístic, per pintar com la pintura o les ceres i diversos estris. I altres dies utilitzem material natural. Ens encanta crear amb petxines, troncs, pedres.. No sabeu les possibilitats que els vostres fills li treuen a aquests simples elements de la natura. Hem fet cases per els animals, hem fet torres, hem classificat els elements i algun més atrevit ha fet series...

A les magnòlies ens encanta aquest espai de la classe, i sempre volem passar-hi l’estona. A més a més la Ivette va alimentant el racó amb nous materials. Per això us animem a que ens ajudeu a fer d’aquest mini-atelier un autèntic refugi de l’art, on puguem  trobar milions de possibilitats.

Ens podeu portar qualsevol tipus de material natural: pedres, troncs, pinyes, taps de suro, fulles, recipients de plàstic i moltes més coses que penseu que pot ser útil. Amb una mica d’imaginació tot es converteix en una excusa de joc i creació.

Us deixem un petit vídeo per a que pugueu veure lo bé que ens ho passem.

Una abraçada,

Ivette