Notícies

A reveure, Elmer!!

Famílies i amics,

Mirem enrera i sembla que va ser ahir que era Nadal i arribaven els Reis de l'Orient i ja som al tocar de Setmana Santa!

Hem passat un trimestre d'allò més entretingut amb un nou amic que vam conèixer un fred matí del mes de gener, tots al jardí amb gorros i bufandes quan de cop i volta vam començar a trobar trossos de papers de colors; ben emocionats corrien d'una banda a una altra del jardí trobant peces i més peces de colors… fins que vam descobrir el que… O més ben dit QUI… era l'Elmer!  Quina SORPRESA! Però.. que és una sorpresa??

Quin munt de sorpreses ens hem fet els uns als altres, hem portat sorpreses per Tarongers i per Magnòlies, hem fet sorpreses per telèfon….Un elefant asiàtic… doncs com molt bé saben totes les Magnòlies i els Tarongers tenen les orelles més petites i que com també molt ben saben viu a la jungla.

És clar, hem hagut de veure com són els elefants: grossos, grossos, tenen trompa i unes potes molt grosses. Però és clar, l'Elmer no es com la resta dels elefants, l'Elmer és de colors i, tot i que al ramat de l'Elmer hi ha elefants així i aixà, ALTS i BAIXOS, GROSSOS I PRIMS, JOVES i VELLS.. conceptes que hem conegut amb mil i una propostes ben divertides, l'Elmer sent vergonya de ser com és… VERGONYA? què és la vergonya? Nosaltres tenim vergonya? Aprenem a deixar la vergonya de costat i anem a riure i a fer riure als companys!

L'Elmer va trobar un arbre que va fer que es convertís en un elefant gris! Quin PLAER va sentir l'Elmer quan cap animal de la jungla el reconeixia! A les Magnòlies i als Tarongers que us donar plaer? A molts i moltes els agrada molt, molt i molt la xocolata! I a d'altres les nines i les piscines de boles!

Hem conegut que sentim plaer quan una cosa ens agrada moltíssim. Al final l'Elmer es va acceptar a si mateix i va veure que ser diferent no es dolent sinó que és bo!

Tots i totes som diferents els uns dels altres i això ens fa únics i especials!

Quins bons moments i quantes vivències i aprenentatges ens emportem amb l'Elmer. Fins sempre estimat Elmer, les Magnòlies i els Tarongers t'enyoraran.

Myriam