Notícies

Alegria!!!

Famílies i amics,

Iniciem projecte del 3r trimestre i no ens pot fer més il.lusió!

Com ja sabeu, el passat dia de Sant Jordi vam comprar al Cau ple de Lletres, el conte “Així és el meu cor”, un conte on una nena explica que el seu cor es ple de moltes emocions que a vegades no sap ben bé com gestionar-les.

Al jardí de l'escola, vam trobar el conte amb un cor ple de molts colors, igual que la tapa del conte, quina sorpresa! Però les sorpreses no es van quedar aquí, dilluns també vam trobar a l'escola, un tipi ple de cares contentes, que podia ser allò?

Quan vam començar a explicar el conte, ja ho vam entendre! El nostre cor, és com una caseta on van apareixent diferents emocions, així en el típic, cada setmana anirà apareixent les emocions que anirem explicant i vivint al llarg d'aquest tercer trimestre.

Aquesta setmana ha estat el torn de l'ALEGRIA, no hi havia millor manera de començar!

Molts nens i nenes van portar de casa un paper amb una fotografia on es podia veure els seus pares i mares contents quan ells s'ho mengen tot, estan contents, fan les coses solets,... No sabeu que orgullosos han estat de totes les coses que us fan tan feliços papis!

Cadascú ha tingut tota la setmana la seva cara contenta penjada, doncs sí en algun moment apareixien la tristesa, la ràbia O la por, recordessin que era una setmana per estar ben contents i alegres!

Hem après a fer cares contentes amb diferents materials: material reciclat, sobre pa ratllat,  fotografies de nassos, boques i ulls, sobre pintura….

Hem viscut moments molt divertits fent risoteràpia, una activitat molt interessant per riure ben a gusto i deixar de banda la vergonya.

Al llarg de la setmana, he anat preguntant als nens i nenes quines situacions o coses els havien fet sentir contents i alegres i tot el que m'anaven dient ho he guardat dins d'una capseta; tots aquests comentaris, demà divendres us els trobareu en un arbre ben especial: L'ARBRE DE L'ALEGRIA, un arbre que han fet ells i elles amb fang i branquetes que hem trobat al jardí mentre escoltàvem cançons ben alegres.

D'aquest arbre penjaran Alina dels missatges que hem recol.lectat entre tots i totes.

Hem viscut una setmana de l'ALEGRIA genial! Intentant que tots i totes estiguéssim ben contents i contentes… que ens portarà la caseta la propera setmana????

Myriam