Notícies

Brasil i Brito

“Oi” famílies!...

Com que estem contagiats del nostre esperit brasileny fins i tot ja us saludem en brasileny.

Com ja sabeu ahir van arribar-nos els nostres bitllets d’avió i ja estem desitjant indagar  per saber mil coses de Brasil. Ens ajudareu? Nosaltres espectants esperem tot allò que en porteu a l’aula, Quina a emoció!

Ahir  a la tornada del jardí ens vàrem  trobar un paquet al mig de la classe i tots ben intrigats vàrem pensar: Què serà?

La Laura va obrir, mica en mica,  aquell paquet i de dins van sortir varies coses: una petita bandera amb un cartellet per situar al nostre mapa mundi on està aquest lloc, uns quadres ben colorits que encara no sabem de qui són, però que ens han semblat preciosos  i els nostres els bitllets.

I avui ha estat genial quan la Laura ha ficat un gran tros de paper d’embalar blanc de banda a banda del mirall de l’aula i  ha començat a baixar les persianes. Això vol dir que alguna activitat a les fosques fariem! Quan ja tot estava sense gaire llum, de cop i volta, el nostre projector ha fet una llum molt gran i ha projectat a sobre del paper blanc un quadre...un dels quadres que ens van arribar ahir  i que avui hem sabut que es diu: “New day”...i que qui el va pintar és el pintor brasileny: Britto Romero.

En veure el quadre, el Martí ha fet una conexió relacionant el cor del quadre amb el cor de la samarreta de la setmana de la Pau i la Bruna M., l’Ainet i el Marc no paràven de dir ben contents: “Pau, pau!”. Mentre que el Jan L., la Bruna R. o la Nicole en veure el quadre projectat han anat corrents al lloc on tenim els quadres de Britto i l’han assenyalat. D’aquesta manera tots/-es plegats/-des hem creat el nostre “Britto” amb ceres de colors i pintant amunt i avall per tot el paper. Ha estat mooolt divertit i no volíem deixar de pintar!

En qüestió de minuts hem deixat volar la nostra creativitat i hem estat grans pintors/-es acabant fent un quadre ben colorit. Estem fets uns petits gran artistes, oi? Ha estat molt divertit!

I catacric, catacrac la  nostra activitat de Britto ja  us hem explicat!

“Tchau” pares i mares! Petonets:

 

 

 

Laura i Anna