Notícies

Començar molt bé el dia!!

Famílies i amics,

M’agradaria començar aquest post fent-vos una pregunta: - Com us agradaria que comencés el vostre dia a la feina o a casa?

A la classe dels Taronger hem pensat que cadascú vol triar la manera de començar el dia, això si, amb amor i mimo dels uns cap als altres.

Els he confeccionat un taulell amb unes imatges: uns nens fent-se un petó, uns nens fent-se una abraçada, uns nens xocant les mans i uns altres fent una apretada de mans.

El mirem i el comentem entre tots i totes i expliquem que quan passem llista, cadascú podrà triar allò que més li vingui de gusto cada dia: un petó, una mega abraçada,...

El nen/nena Protagonista de la setmana, m’ajuda a passar llista i reparteix la foto a cada company/a i aleshores el nen/a que penja la seva foto tria el que més lo escau aquel dia. Es genial veure les carones quan demanen un petó i el Protagonista se li apropa per fer-li i ens entren les vergonyetes o com han après en pocs dies a fer una bona apretada de mans!

Voleu saber alguns dels beneficis dels petons i les abraçades?

  • Fomenta el vincle afectiu.
  • Els ajuda a sentir-se més segurs .
  • Permet que se sentin feliços i això facilita un correcte desenvolupament físic i emocional.
  • Els tranquilitza i els relaxa.
  • Inculquem sentiments positius cap a les persones que tenen al seu voltant i fomenta el desenvolupament de la seva Intel.ligència emocional.
  • Un infant acostumat des de petit a expressar i que li demostrin afecte, serà un adult que continuarà amb aquest saludable costum

Per aquests i molts d’altres motius, els Tarongers i jo estem encantats amb aquesta nova aventura que ens omple  d’amor i amistat els nostres matins.

Us deixo un petit recull de fotos per tal que veieu la dinàmica i les carones que us comentava i us animo a fer quelcom semblant a casa abans de sortir cap a l’escola o cap a la feina.

Una abraçada i fins la propera!!


Myriam Guimerà