Notícies

Un convidat ben especial!!

Famílies i amics,

Que contents estem tots els Llimoners aquesta setmana, doncs hem rebut la visita d’un convidat ben especial que es quedarà amb nosaltres a l’aula!

Com ja sabeu, estem treballant alguns dels animals que en Britto Romero pintava en els seus quadres; hem vist un gos, un gat i també dibuixava peixos, doncs divendres al matí vam estar mirant el conte de bits d’en Britto i de darrera de l’escultura del peix va aparèixer un peix de veritat! Ohhhhhh un peix vermell molt semblant al que pinta en Britto! Vam aplaudir molt, el volíem veure tot i totes, estàvem tan emocionats!

Hem explicat que els peixos són força porucs i no els agrada massa els sorolls forts i com es quedarà a viure a la nostra classe, haurem d’intentar no cridar per no espantar-lo; també hem explicat que igual que les mamàs, els papàs i la Myriam ens canvien els bolquers quan els tenim bruts, haurem de canviar l’aigua al nostre peixet de tant en tant perquè no la tingui bruta… ahhh i també li haurem de donar de menjar… no gaire ens va dir la senyora de la tenda, doncs té una panxona petita i podria fer-li mal si li donem massa!

Estàvem tant contents que fins i tot vam voler cantar-li una cançó i, es clar, vam decidir cantar la cançó del “Peix, peixet”... que content es va posar el peixet… peixet? potser podríem pensar entre totes les famílies de la classe quin nom podríem posar-li, no?

Us proposo una cosa: dimarts penjaré a la porta una llista amb 3 opcions de nom i vosaltres feu una creueta a l’opció que més us agradi i així decidim quin nom li posem. Us agrada la meva proposta?

De ben segur que als Llimoners els encantarà arribar a la classe al matí per anar a saludar i dir bon dia al nostre peixet… i als nostres cucs de seda! que ja estan molt grans!

Us deixo un vídeo on podreu veure l’arribada del nostre peixet a l’escola i a la classe dels Llimoners.

Una abraçada,


Myriam G.