Notícies

Decorem l’escola!!

Hola pares i mares!!

Com ja sabeu, a l’escola sempre ens esperen grans sorpreses. I avui hem tingut una de ben grossa!

L’Arantxa, com cada matí, ens ha vingut a saludar a l’aula i llavors ens ha convidat a totes les Magnòlies i a la Laura a decorar l’escola. Quina il·lusió!

Hem sortit ben engrescats de l’aula i hem ajudat a penjar unes llanes de colors al forat d’escala. I així, mica en mica, hem anat veient quina patxoca feia totes aquelles llanes penjades.

Però no només hem col·laborat en decorar...aquesta estona ha estat molt enriquidora per moltes raons: Hem compartit, no només una estona molt divertida,si no que hem compartit el material (en aquest cas les llanes), hem creat un moment de veritable expressió: preguntant, comentant, explicant…, hem treballat coneixements i valors, etc,etc...De fet, no  importa el resultat final…importa més el procés creatiu!

Com veieu les activitats plàstiques són molt complertes i enriquidores ja que fonamentalment:

1. Fan que els nens/-es gaudeixin del  procés que implica el realitzar l’activitat plàstica.

2. Afavoreixen la creativitat individual.

3. Descobreixen el món a través d’ells mateixos.

4. Desenvolupen el sentit de la consciència i la coordinació motora.

5. Potencien la seva autoestima.

6. Creen un temps de qualitat on s’estableixen vincles afectius més forts o propers.

I és a arrel d’aquest últim punt, on us convido a vosaltres pares i mares a compartir aquestes estones i a crear moments creatius: pintant, enganxant gomets, manipulant fang...tan infinits són els materials com infinites les possibilitats de gaudir d’aquets estonetes amb els vostres fills/-es. I és que sóc una gran apassionada de  la plàstica i totes les seves vessants, és per això que us vull contagiar d’aquesta passió!

Espero que hàgiu gaudit amb aquest post d’avui tant com nosaltres aquest matí a l’escola.

Ben aviat en retrobarem en aquest petita finestra que us endinsa en el cor de les aules i en definitiva de Peggy-Nens, la nostra escola.

Un petó ben fort!

Laura