Notícies

Desenvolupem els sentits!!

Hola famílies i amics!

Els més petits de l’escola continuem desenvolupant els nostres sentits.

Aquesta setmana us volem ensenyar una nova activitat. Una activitat amb la que hem gaudit molt, i on hem treballat els sentits de la vista, el tacte i el gust al mateix temps.

Al matí, tot just acabar el Bon dia i la primera sessió de bits. La Miriam i la Sarai, han preparat un paper molt gran al terra de la classe, on hi han posat uns bols plens d’un material blanc, tot seguit han afegit unes gotetes màgiques (colorant alimentari) que han fet que aquest color blanc canvies, apareixent d’altres, el blau, el groc i vermell.

Com ens ha cridat tant l’atenció l’hem volgut tocar i tenia un tacte llefiscós i fred que ens ha encantat. Al tocar-ho hem vist que si barregem dos colors en surt un de nou, per exemple,  si barregem blau i vermell surt el lila…

Però això no és tot. Sabeu què??? També hem volgut tastar-lo, i el gust s’assemblava a alguna cosa que ja coneixem, si, si, era iogurt, el iogurt que tant ens agrada!

Quàntes experiències ens fan viure les nostres mestres!!! Us deixem un vídeo per tal que veieu què divertit ha estat, fins a la propera, petonets.

Gràcies!!

 

 

 

 

Miriam M i Sarai