Notícies

Dues activitats sobre l’hivern

Hola famílies i amics,

Aquesta setmana hem experimentat amb l'hivern! Hem proposat als nens i les nenes de l'aula dels cirerers dos activitats per espais relacionades amb aquesta estació.

Cadascú de nosaltres ha pogut triar la proposta d'activitat que més li venia de gust realitzar,tot i que som petits ja comencem a decantar-nos més per unes o altres! A la primera proposta d' espai hem trobat diferents materials al mig de la taula, com suros, boletes de porexpan, paper de bombolles...i uns pinzells fets amb llana molt i molt xulos.

L'Elena ens ha posat pintura dels colors freds :blau, blanc i lila i amb els pinzells i les nostres mans hem pintat tots aquests materials dels colors de l'hivern.

En el segon espai hem trobat una safata amb aigua i bicarbonat, amb l'ajuda de la Cristina hem descobert que si  barregem aquests dos materials surt neu! Ens hem quedat bocabadats i hem pogut experimentar i  manipular amb ella.

Hem gaudit moltíssim descobrint l'hivern i es per això que hem decidit compartir-ho amb vosaltres mitjançant aquest video!

Moltes gràcies,  fins la propera!

Elena