Notícies

El cançoner!!

Hola famílies,

Al nivell de p1, al començar el tercer trimestre vam iniciar el projecte de construir entre tots el nostre cançoner de la classe.

Ho volíem fer d’una manera diferent, sense fer el clàssic cançoner on tenim la lletra de la cançó i la imatge del que representa.

Per això vam demanar a cada família que elaborés una caixa on a dins hi hauria algun element de la cançó que van escollir. D’aquesta manera, a més, tindríem el factor sorpresa de saber què conté aquella caixa.

Moltes gràcies a totes aquelles famílies que hi heu dedicat temps en crear aquestes boniques caixes plenes de cançons i emocions. Són unes caixes molt vivencials perquè podem tocar-les, obrir-les i tancar-les i fins i tot donar-li petons als animals que hi poden haver a dins. Com veureu al vídeo als vostres fills i filles i als seus companys i companyes els hi encanten!

Entre tots hem elaborat un cançoner amb factor sorpresa. A més, els Llimoners poden anticipar quina cançó sortirà i fins i tot saben qui ha portat la caixa.

Aquests dies hem gaudit molt amb les cançons del nostre cançoner i, junt amb el cançoner dels Cirerers, hem après cançons noves i divertides durant el trimestre.

A continuació us deixem un vídeo on ensenyem el nostre cançoner de Llimoners. Gràcies famílies!

Sílvia i Cristina