Notícies

El gust dolç i el salat!!

Bona tarda famílies i amics!

A la classe de les Oliveres continuem treballant el món dels sentits, i avui ha tocat el torn al gust!

Treballem el dolç i el salat!

Aquesta vegada aprofitem la activitat, per trobar contrastos entre el dolç del cacau i el salat d’una salsa de tomàquet que ens ha preparat la nostra cuinera, la Puri.

La Sarai, ens ha portat dos bols , un amb salsa de cacau i l’altre amb salsa de tomàquet. Sabeu que hem fet amb ells??? Els hem escampat sobre un paper al terra i els hem manipulat i sobretot tastat.

Al principi no sabíem ben bé què fer amb aquestes pastes que estaven escampant, al tocar-les hem comprovat que una era suau i freda, el cacau, mentre que la salsa de tomàquet era calenta i amb grumolls, tot i així, al tenir culleres, hem decidit tastar-les, i sorpresaaaa... mmm que bo!!! Dos gustos molt diferents, però tots dos ens han agradat, tot i que si hem de triar, les Oliveres ens quedem amb el dolç del cacau. I és q a qui no li agrada el dolç!!!

A nosaltres ens ha encantat, i hem gaudit d’allò més amb aquesta activitat, amb la que també hem pogut observar que el cacau i el tomàquet tenen diferent color, el cacau és marró i el tomàquet és vermell!

Us deixem unes fotos perquè veieu com de bé ens ho hem passat.

Fins a la propera!

Sarai