Notícies

El pati “dels grans”

Hola famílies!!

Com ja sabeu ens anem fent grans i per això avui hem decidit pujar al “pati de grans” el nostre grandiós jardí de l'escola. Allà hem pogut experimentar noves sensacions i hem pogut gaudir de nous espais.

Al jardí hem trobat un espai de sorra per omplir i buidar galledes amb les pales. Alguns de nosaltres ens ho hem passat pipa i ens hem entretingut durant una bona estona! Altres hem explorat les petites escales de fusta, tot pujant i baixant.

D'altres ens hem posat el casc i hem pujat a les motos i els cotxes amb molta seguretat! Cap amunt i cap avall recorrent total jardí!

El tobogan del nostre jardí no ha sigut un obstacle per nosaltres amb l'ajuda de la Sílvia per pujar i baixar. També hem jugat amb l'equilibri passant d'un tronc a un altre! Oh! I no ens oblidem de les pedretes ben diferents que hem pogut trobar per tot arreu.

En resum, per a nosaltres ha estat tota una experiència enriquidora aquest contacte amb el jardí de la nostra escola que de ben segur ens farà passar molts bons moments al llarg del curs.

Sílvia

 

Fins aviat famílies!!