Notícies

Elmer l’Elefant

Famílies i amics,

Comencem setmana i us vull fer cinc cèntims del que estem descobrint els Tarongers al llarg d'aquestes setmanes.

Com ja sabeu, aquest trimestre hem descobert el conte de l'Elmer, l'elefant. L'Elmer és un elefant de colors però els elefants de veritat no són de colors, sinó de color gris.

Així doncs, crec que el més important abans d'endinsar-nos dins del conte és que els Tarongers coneguin les parts més importants de l'elefant com la trompa, les orelles, els ullals,...

Hem après per exemple que l'Elmer pertany a la raça dels elefants asiàtics, que es diferencien dels africans per la mida de les seves orelles: els elefants asiàtics tenen les orelles petites. A més també hem conegut el seu hàbitat: la jungla! Ok també hi viuen els micos, els tigres,..

Una de les parts dels elefants que més els ha agradat als Tarongers, és la trompa; han volgut descobrir per a que la utilitzen i hem estat observant imatges on l'utilitzen per banyar-se, menjar,..

A través de diverses propostes hem intentat imitar l'ús de la trompa de l'elefant, intentar reproduir de manera gràfica un elefant, després d'haver observat moltíssimes fotografies. També hem enganxat trossos de paper pinotxo gris, que es rugós com la pell de l'elefant dins d'una silueta d'elefant.

En definitiva estem aprenent moltíssimes  característiques i curiositats de l'elefant abans d'endinsar-nos de ple en les aventures de l'Elmer!

Us deixo un vídeo on podeu veure com gaudeixen de totes aquestes propostes i com jugant i sense adonar-se'n  estan aprenent moltíssimes coses d'aquest gran animal!

Us deixo també un vídeo del National Geographic que podeu veure amb els vostres fills i filles i que ells us diguin el que han esbrinat de l'elefant!

Espero que gaudiu i com jo, apreneu moltes coses ben interessants!

Myriam