Notícies

Els llimoners gaudim amb…

Benvolgudes famílies!

Una vegada més estem aquí per ensenyar-vos i explicar-vos moltes de les coses que fem a l’escola.

Com ja sabeu, estem començant a treballar per espais, és a dir, a fer petits grups de treball per donar una millor dedicació, en quant a l’hora del desenvolupament de l’activitat, i un ambient més cuidat i agradable vers a l’infant. Tot i així, amb l’activitat que ara us presentarem vàrem observar que va ser tan engrescadora i divertida que l'havien de gaudir tots els Llimoners.

En aquesta ocasió vàrem preparar un recipient ple d’aigua i un cistell tot ple de: fulles dels arbres del nostre jardí, pedres, pinyes, troncs, castanyes, glans i unes petites carbassetes. Tot aquest material recopilat tenia una doble intenció: per una banda, veure i observar les seves característiques bàsiques i per altra banda, poder observar que els elements que podíem ficar a l’aigua suraven o no.

En el moment de la presentació dels materials els Llimoners ben espectants no sabíen per què era tot allò, però quan  van veure que podien fer xip-xap a l’aigua tot va canviar… La Sofía, el Thiago, l’Héctor i el Biel de seguida i amb gran entusiasme van començar a llençar part dels elements a l’aigua. Alguns Llimoners van acabar ben xops, però taaaan contents! Mentre que la Lídia, la Júlia, la Paula i el Jaume s’estimaven més veure què passava quan els seus companys llençaven coses a l’aigua.

Tots van veure les característiques dels materials oferts, però el concepte de surar/no surar va quedar certament  eclipsat pel moment tan divertit que oferia aquesta activitat amb aigua. El resultat de la proposta va ser un èxit!

De fet les imatges podran  ilustrar les nostres paraules...però el petit video que trobareu amb aquest post resumeix exactament la felicitat en l’experimentació, la diversió i el coneixement.

Com ja sabeu a Peggy-Nens apostem sempre per oferir als vostres fills/-es i als nostres infants, una gran varietat d’experiències i vivències que els enriqueixin des de ben petits.

Gaudiu de les imatges tant com ho vàrem fer les nostres Llimonetes!!

Fins ben aviat pares i mares!

 

 

 

 

 

Laura i Sílvia