Notícies

De nou en marxa !!

Benvolgudes famílies,

L’Equip Peggy Nens hem tornat de vacances, després de descansar, desconnectar i agafar forces pel motivant curs que avui iniciem, tot preparant l’arribada dels vostres fills i filles a la nostra escola.

Ha estat, com sempre, un moment de retrobament, d’explicar-nos com hem passat l’estiu i de començar les reunions preparatòries d’un any que esperem sigui fantàstic per a tothom, un any en el que de nou us donem les gràcies per fer-nos confiança i per comptar amb nosaltres per acompanyar-vos en l’educació dels vostres nens i nenes.

En aquest primer dia, volem donar la benvinguda a les noves incorporacions a l’equip, noves i competents professionals que de ben segur aportaran moltes coses positives a la nostra tasca educadora:

  • Elena Carmona Palma ( auxiliar )
  • Ivette Rodríguez Gómez ( tutora Cirarers)
  • Gemma Ferrer Garcia ( tutora llimoners)
  • Pilar Noguera Talleda ( teacher especialitzada TET)
  • Arantxa Feliu Brasó ( Coordinadora)

Com veieu, iniciem l’any sota una nova Coordinació, amb l’Arantxa Feliu, i amb quatre professionals de l’educació amb una excel·lent formació i plenes de ganes i il·lusió per començar a treballar amb els nanos. Com sempre, totes les components de Peggy Nens estem a la vostra disposició per a tot allò que necessiteu.

En aquesta preparació del curs que avui reprenem, ja hem començat també a organitzar i programar els continguts que trobareu en aquest principi de curs al nostres blogs. A partir del 12 de setembre tornarem a portar-vos cada dia la nostra actualitat, la nostra experiència educadora i així podreu viure una miqueta més l’evolució dels nostres alumnes.

De nou, esperem trobar-vos seguint els nostres articles, per tal de que entre tots aconseguim mantenir el que vàrem cercar el curs passat, fer del nostre web i xarxes un espai de trobada i d’informació força dinàmic i viu.

Durant aquests dies fins el dia 12, continuarem penjant a les xarxes articles del curs passat, tot recordant moments i experiències que esperem tornar a viure aquest any, de nou, amb els vostres fills i filles i amb totes vosaltres, famílies que formeu Peggy Nens.

Bé, tanquem aquest primer article desitjant-vos una molt bona tornada a les vostres respectives ocupacions i recordeu que el dia 12 tornem amb nous continguts al nostre web i xarxes !!

 

logo-peggy-nens

Equip Peggy Nens Terrrassa