Notícies

En Pep ens explica un conte!!

Bon dia famílies i amics!!!

Avui us volem explicar la visita que hem rebut a la classe de les Pinyes i les Oliveres.

Aquest matí la Miriam, la Sarai i l’Elena ens han portat al pati, ens han explicat que teníem una sorpresa esperant-nos.

Al arribar al pati ens hem assegut i de sobte a dins d’un baúl ha aparegut un nou amic amb el que compartirem el dia a dia a la classe, el Pep.

A dintre del baúl el Pep ens ha portat un conte amb imatges, ens ha explicat que ell també volia participar en el nostre projecte del món dels sentits. És per això que en el conte que ens ha portat les imatges feien referencia a cadascun dels cinc sentits.

Així doncs al sentit del tacte hi havia una imatge d’una caixa de sabates de nen, al gust hi havia un test, a l’olfacte una foto d’herbes aromàtiques, a l’oïda una caixa de formatgets i finalment a la vista hi havia un llenç en blanc. Setmana rere setmana ens explicarà quin tipus de relació tenen aquestes imatges amb el sentit que les precedeix al llibre.

La veritat és que les Pinyes i les Oliveres ens hem posat molt contents de poder conèixer al Pep i hem corregut a fer-li petons i abraçades. Tenim moltes ganes de descobrir quines sorpreses ens té preparades per aquest nou trimestre que comencem.

Us deixem un recull de fotos per tal de que vosaltres també podeu conèixer-lo una miqueta, que les gaudiu. Ens veiem al proper post.

Sarai