Notícies

Ens emocionem sempre!!

Famílies i amics,

El  temps  passa molt ràpid i ja està arribant un dels moments més emocionants del curs...el  final de curs ja s’acosta!

En aquest moment és quan fent la vista enrere veus tot el que plegats hem viscut. Però sobretot, penso que el que més protagonisme ha tingut aquest curs són les nostres emocions.

I no només parlo de les emocions com la matèria a treballar a l’aula amb els vostres fills/-es, que també és important i moooolt!, em refereixo a totes les emocions que hem pogut compartir entre famílies i escola.

Al llarg del curs, hem tingut l’oportunitat de compartir algunes estonetes ben entranyables: les tardes de tallers amb pares i mares, la tarda tan bonica que vàrem passar celebrant el dia de la família, gaudint del carnestoltes,  veient les nadales...grans moments on les emocions són l’essència d’aquestes estones. Junts hem pogut riure i plorar d’emoció i això és preciós!

De fet, a l’escola ja sabeu que sempre estem pensant mil idees i propostes per sorprendre a pares, mares i nens/-es i aquesta setmana no podia ser diferent! Només podem dir, de moment que:

Una darrera activitat molt emocionant estem preparant i molta pasta de color vermell estem pintat. Què serà, serà…?

Totes les Magnòlies ben engrescades hem anat pintat amb les mans els macarrons que la Laura ens ha donat i ben emocionats els hem anat pintat. Què divertit!

En uns dies ho sabreu i esperem que quan ho veieu recordeu els dies d’escola dels vostres fills/-es. Aquests moments són diferents en cada una de les etapes que tot just comencen a viure el vostres infants, però la de l’escola bressol penso que és una de les etapes més dolces i emocionants: les seves primeres passes, les seves primeres paraules...un cúmul de fets que ens enterneixen i que són únics!

Així doncs, en uns dies rebreu la nostra darrera sorpresa feta a P2 per Tarongers i Magnòlies i esperem que us agradi tant com a nosaltres fer-ho.

Fins ben aviat famílies! Petonets!!

Laura Sangüesa