Notícies

Espais d’aprenentatge

Hola famílies i amics dels Cirerers!

Avui us portem novetats de l'aula dels Cirerers, i es que aquest pròxim mes de novembre començarem a treballar per espais d'aprenentatges!


Però, en que consisteixen aquests espais i com ho farem?

Consisteixen en posar a l'abast dels infants diferents espais amb materials o propostes d'activitats per que ells puguin explorar-los de manera lúdica i lliure. Això no vol dir que deixarem de banda la nostra actual programació ni el nostre projecte, tot el contrari! Cadascuna d'aquestes propostes estan ben pensades i programades i segueixen la línea del que hem estat treballant fins ara.

És a dir, els continguts i els objectius continuen sent els mateixos però, ho farem d'una forma mès estimulant, lúdica i afavorint l'autonomia. Volem que els infants siguin els protagonistes del seu procès d'aprenentatge!

I com ho farem? Doncs cada dia presentarem diferents propostes d'activitat referents al nostre projecte, a la psicomotricitat fina, a les emocions, a les experimentacions, a la plàstica, a la música...i partirem els grups amb la finalitat de que poc a poc potenciarem que els infants triin per ells mateixos aquella que els hi agradi o els estimuli més.

Els Cirerers estem super emocionats! El passat divendres vam presentar per primera vegada dos espais d'experimentació. Els petitons ja van començar a decantar-se cap al que més els hi agradava i vam gaudir d'una estona molt estimulant i divertida!

Voleu veure 5 cèntims de com treballarem i lo bè que ens ho vam passar?

Doncs mireu, mireu...

Fins la propera!

Elena