Notícies

Espais i rutines

Hola pares i mares,

Iniciem segon trimestre i tornem amb els espais i les rutines. Aquest trimestre ja som més grans i enlloc de fer dos espais, comencem a fer-ne tres.

Aquesta setmana ens centrarem en espais d'experimentació i plàstica del fred de l'hivern i en el holy de la Índia, així tots i totes passarem per espais on treballem el fred i el holy.

Avui per experimentar amb el fred hem presentat uns glaçons que tenien dins uns pom poms de colors i que amb ajuda d'aigua calenta i pipetes hem aconseguit treure. Quines mans més fredes ens han quedat!

Pel que fa a l'espai plàstic hem pintat sobre paper d'alumini amb colors freds com el blanc,el blau i el lila i ens hem ajudat d'uns estris ben curiosos: respalls de dents!

El grup del holy hem fet una rutina: una Roda d'indagació: com aconseguirem fer pols holy de colors?

Hem presentat els materials: farina de blat de moro, colorants i aigua… algú ha pensat que la farina era sucre i alguns han reconegut el blat de moro de quan vam treballar els Estats Units.

Després hem abocat la farina i ens ha encantat tocar-la tot i que es clar, ens embruten!

Quan hem començat a posar aigua ens hem quedat ben parats doncs la farina és posava molt dura pero a l'hora líquida. Quina sensació tan extraña i divertida a l'hora!! No enteníem que passava!

La veritat és que hem passat una estona ben divertida!

Us deixo un petit vídeo per tal que veieu l'experiència perquè val la pena!

Una abraçada!!

Myriam