Notícies

Hem marxat…ben lluny!!

Hola famílies i amics,

Avui us porto un post que de ben segur us agradarà!Ja hem descobert munt de coses de la nostra ciutat, hem conegut le Drac de Terrassa, hem visitat l'ajuntament, hem fet un castell ben alt com els castellers...

En sabem tant que ha arribat el moment de continuar recorrent el món plegats i dirigir-nos al nostre próxim destí. Però, aquesta vegada ens anem ben lluny i ens haurem de preparar per fer un viatge una mica llarg.

Voleu saber quin és el nostre próxim destí? Ens anem a Kénia!! Però com podem anar fins allà? Tot indagant vam descobrir que no podem arribar caminant, ni  amb flotador... Així que vam acordar que agafaríem un aviò!

La nostra Peggy hostessa ens va repartir els bitllets d'avió i ens va explicar les normes de seguretat. Un cop fet ens vam cordar els cinturons i vam iniciar el nostre camí, amb una mica de turbulències però vam arribar al nostre destí, Kènia.

Ara arriba el moment de començar a indagar i de descobrir coses noves que de ben segur ens ho faràn passar d'allò més bé!

Voleu veure com va ser el nostre viatge? Doncs mireu, mireu...

Fins la propera!

Elena