Notícies

Ja han arribat…

Benvolgudes famílies,

Les palmeres volem felicitar-vos aquest any 2018 dient-vos que tot el que arribi sigui millor del que us imagineu, duri més del que espereu i us faci més feliços del que us poguéssiu imaginar, de tot cor per a tots vosaltres.

Hem viscut uns Nadals plen d´emocions i estones inolvidables tots junts. Avui ha estat un dia de jocs , de veure les joguines que ens han portat Els Reis Mags d´Orient i gaudir tots plegats dels moments màgics que hem passat avui a la classe de les palmeres.

Ens ho hem passat d´allò més bé. Hem vist, tocat, compartit, jugat amb cada una de les joguines , hem explicat quantes coses ens han portat , quina és la joguina que mes ens ha agradat i com vam veure d´aprop als tres Reis durant la Cavalcada.

Quin dia tan divertit!!!

Tot el dia d´avui hem jugat i donat pautes de joc , per tal de tenir una bona armonia i tranquilit at a la classe , podent gaudir de tot allò que avui les palmeres han portat per jugar.

Tots plegats hem:

-Escoltat a cada un com explicava quina joguina ha portat per ensenyar i deixar tota la semana a l´escola.

-Compartit i jugat amb els amics de forma tranquila.

-Respectat totes les joguines.

-Demanat de forma correcta les joguines que voliem probar.

- Guardat de forma ordenada, al racó de les joguines de Reis, en el moment que no era de joc.

-Gaudit d´allò més de les estones de joc, amb molta il.lusió i engrescats amb tot el que avui estrenavem junts.

Us mostro unes fotografíes on podeu veure com juguen,comparteixen i gaudeixen junts de les joguines dels Reis, ha estat un dia màgic…

Mireu quines cares i somriures…

Núria