Notícies

Un joc…i un regal!!

​Hola pares i mares de la classe de Tarongers!! 

Després d’aquestes setmanes, hàgiu fet vacances o no, esperem que hagueu carregat piles, igual que ho hem fet nosaltres, per tal d’encetar un nou trimestre ple de noves aventures!!

Així que ja tornem a estar aquí, en aquest nou any que tot just acabem d’estrenar, i venim disposats a ensenyar-vos moltíssimes coses noves.

Sabeu què? Quan vam arribar a la classe, vam veure que, per l’escola, també havien passat els Reis Mags d’Orient i que ens havien deixat un regal. La Laura ens va proposar un joc per tal de veure qui podia desembolicar el regal i descobrir quina sorpresa hi havia a dins.

El joc consisteix en seure tots en rotllana i anar-nos passant el regal de mà en mà mentre que sona la música. Quan la música es para, el nen o nena que tingui el regal a les mans, pot obrir-lo.

Després que la Laura ens expliqués el joc i entenguéssim les normes, vam començar a jugar. Va començar a sonar una cançó molt animada i el regal va començar a passar per les nostres mans.

Quan la música es va parar, el regal el tenia l’Arnau i va poder obrir-lo... Però quina sorpresa que ens vam emportar quan vam veure que, en estripar el paper de regal, hi havia un peixet de joguina per ell però que també hi havia un altre regal embolicat!! El joc podia seguir i un altre nen o nena obriria un altre regal...

Va tornar a sonar la música i, quan es va aturar, el regal estava en mans d’en Guillem. Quan el va obrir va trobar un altre peixet... i un altre regal! El joc podia continuar i cada cop li tocava a un nen o nena diferent. L’Àlex, en Marc, l’Aina, l’Eric, l’Abril i la Nonna van trobar el seu peixet i, finalment, el regal li va tocar a la Laura! Així tothom, grans i petits, van tenir el seu regal!!

Va ser un joc amb el qual, principalment, ens vam divertir, però també vam treballar hàbits de convivència com esperar el nostre torn i respectar el torn dels altres. També vam treballar la psicomotricitat fina tot estripant el paper de regal que embolicava els peixos. Així que, com podeu veure, el joc ens ha permès treballar i complir uns objectius alhora que ens divertíem!

A continuació us deixem un vídeo per tal que pugueu veure com va anar el joc, com alguns nens intentaven retenir el regal esperant ansiosament que la música s’aturés; com s’emocionaven en descobrir la sorpresa que es trobava a l’interior; com vam entendre el joc i com vam saber complir les normes. Es ben bé que els Tarongers ens estem fent molt grans!!

Esperem que el gaudiu veient el vídeo igual que ho vam fer nosaltres jugant.

Molts petons i abraçades!

Laura R.