Notícies

Jocs d’estiu!!

No hi ha millor manera de donar la benvinguda a l’estiu que amb jocs d’aigua!

Cada dia ens preparem per gaudir d’aquestes estonetes tots junts.  Sol, ganes de passar-ho bé i un munt de rialles de fons, són els ingredients necessaris per passar una estona fantàstica!

Abans de baixar al jardí la Laura sempre ens diu que abans de fer els jocs d’aigua podem jugar una estona...però tenim taaaantes ganes de jugar amb l’aigua que ens costa esperar a que arribi aquest moment. Ens encanta!

Quan per fi arriba el moment, anem directes a les piscinetes o  a les taules on tenim safates plenes d’aigua amb diferents estris per fer transvasaments...això si, ben protegits amb la nostra crema solar i amb la  gorra al cap.

De tant en tant, la Laura ens refresca tot ruixant-nos amb la manguera. Sens dubte és el moment més divertit ja que és quan: la Júlia Pérez-Samper, la Júlia Beltrán, la Martina, el Marc, l’Hugo...venen corrents demanant que  la Laura els mulli...i molt!!. Què bonic veure que us ho passeu tan bé!!

Mentre que la Léonie, l’Eric, la Jana, el Gerard, el Pere…, s’estimen més estar a les taules amb les safates plenes d’aigua i on plegats inventen mil històries: diuen que estan fent sopa,  que fan un cafè per la Laura, o que fan mil i un pastissos...Facin el que facin us haig de dir que tot està boníssim!!

I hi han altres Magnòlies que van i venen: a estones piscinetes i a estones safates. Van rulant per l’espai d'aigües. És bonic ser l’espectadora de tanta diversió!!!

Al llarg d’aquesta estona si algun nen/-a ja no vol jugar més, poden seure a l'escala i pendre una mica el sol o ficant-se la tovallola per eixugar-se, per més tard pujar a la nostra aula i vestir-nos. Aix, que fresquets ens quedem!

Aprofito per recordar-vos que, si us plau, tot l’equip de jocs d’aigua estigui marcat amb el nom del vostre fill/-a per facilitar-nos l’identificació del material i evitar així equivocacions. Moltíssimes gràcies!

I en aquesta ocasió us he explicat com és un dia d’estiu a Peggy-Nens...Vet aquí un gos i vet aquí un gat que el dia de jocs d’aigua ja està explicat!

Fins la propera! Petonets!!

Laura Sangüesa