Notícies

La granja…i el porquet!!

Hola famílies!

Com ja sabeu els Llimoners i els Cirerers hem començat a treballar la granja, un projecte on gaudirem manipulant, experimentant i coneixent diferents animals.

Aquesta setmana hem conegut el porquet: hem vist imatges reals d’aquest animal jugant al fang i hem conegut el so que fa.

Tot centrant-nos en treballar la psicomotricitat fina hem realitzat dues activitats per espais. En elles els Llimoners han hagut de realitzar moviments coordinats amb els ulls i els dits per poder fer-les satisfactòriament.

Per poder fer una d’aquestes dues activitats hem elaborat unes guardioles de porquet. En elles els Llimoners hem ficat monedes de cartró. Endevineu quantes vegades hem ficat i tret aquestes monedes? Moltes!!! Ens ha agradat tant que hem estat una bona estona jugant.

Els Llimoners que hem realitzat la segona activitat, el que hem fet ha sigut estripar papers de seda de color rosa (el color del porquet). Quan hem tingut uns trossets mitjanament petits els hem ficat dins d’una ampolla molt gran. Així hem creat el nostre propi porquet, un porquet molt especial amb el qual iniciem la nostra granja.

Voleu veure quina precisió tenim ficant les monedes i els paperets?

Una abraçada,

Cristina i Silvia