Notícies

La nostra nova aula!!

Bon dia famílies i amics!!!

Com ja sabeu fa una setmana que els més petits de l’escola en vam dividir en dos grups, així doncs ara tenim dues aules de nadons, les Pinyes i les Oliveres.

Doncs avui us volem explicar com ens ho estem passant les Oliveres a la nostra nova aula, tenim molts espais per descobrir i explorar, i ens encanta!!!

La veritat, és que estem molt a gust a la nostra aula i ens hem adaptat a ella molt ràpid.

Cada matí quan arribem ens preparem per a fer el “Bon dia” plegats, mirem qui ha vingut a l’escola i qui està a casa, cantem la cançó dels dies de la setmana per comprovar quin dia som i finalment mirem quin dia fa… aquesta rutina diària ens ajuda a poder anticipar-nos al que vindrà i així sentir-nos molt més segurs. Tot seguit fem passe de bits, ssshhh estem molt concentrats.

Un cop fet el “Bon dia” ens disposem a realitzar les noves activitats que ens prepara la Sarai, ens ho passem tant bé descobrint i manipulant nous elements i materials ( papers, fulles seques, pinyes…).

Ens agrada molt jugar i ens ho passem d’allò més bé.

Encara som petitons, per això fem una petita migdiada pel matí, per recarregar forces i poder seguir jugant i descobrint fins a l’hora de dinar. Com veieu tenim un dia ben complet, ple d'emocions i nous aprenentatges, que de ben segur us explicarem en els propers post.

De moment us enviem molts petons i us deixem un recull de fotos perquè veieu tot el que fem i gaudim d’aquesta nova aula.

Fins a la propera!

Sarai