Notícies

La Tardor ens ajuda…

Benvolgudes famílies!

Als Cirerers ens agrada molt la tardor, així que, hem aprofitat per treballar la psicomotricitat fina d'una manera molt i molt xula, amb un munt d'elements de la tardor!

Quan parlem de psicomotricitat fina ens referim a tots aquells moviments de precisió realitzats amb les mans i els dits a través de la coordinació óculo-manual.

Així que ens hem abrigat bé i hem pujat al nostre jardí. Allà hem pogut trobar un munt d'elements de la tardor com ara fulles, pedretes, pals...hem gaudit molt investigant tots els racons del jardí per trobar fulles i n'hem recollit un munt!

Un cop a la classe hem agafat tot el que hem recollit del jardí i d'altres elements de la tardor com ara pinyes, aglans, castanyes...L'Elena ens ha donat unes ampolles de plàstic per que fiquem dintre els elements de la tardor que més ens agraden, i així treballar la psicomotricitat fina. Alguns hem ficat moltes fulles, d'altres castanyes... i ens han quedat unes ampolles de la tardor super xules que esperem que us agradin molt!

Voleu veure que bè ens ho hem passat?

Doncs mireu aquestes fotos! Fins la propera!

Elena