Notícies

La Tardor ens ofereix moltes coses!

Estimades famílies,

Com ja sabeu els cirerers som molt curiosos i com ens hem assabentat que ja som a la Tardor hem volgut descobrir allò que aquesta estació ens ofereix. Voleu saber com ho hem fet?

Avui la teacher Carla ens ha vingut a fer anglès com cada dia però ... Sorpresa!! No l'hem fet a la nostra aula sinó que hem marxat a una altra classe, ens ha sorprès, ja que no és una cosa habitual, que deu passar?

Quan hem tornat a l'aula L'Anna i la Laura ens havien preparat un mandala fet amb tot d'elements de la tardor, fulles, pinyes, castanyes, aglans... el cert és que ha quedat molt maca, tant que ens han vingut ganes d'apropar-nos mes.

Hi havia moltes coses, algunes ja les coneixíem però hi ha hagut d'altres que ens han sorprès molt, com. Un cop observada el mandala només ens quedava experimentar i manipular tot allò que hi havia i així ho hem fet.

Hi ha qui ha jugat amb els fruits, d'altres s'han llençat fulles, hi ha qui ha preferit esmicolar alguns elements, el fet és que hi havia milers de possibilitats i no ens hi hem estat de fer-ne cap.

Hem gaudit molt amb aquesta activitat i ha estat una manera molt divertida de descobrir part del nostre entorn. Com ens agrada la Tardor!!

Anna