Notícies

El modernisme a Terrassa

Estimats pares i mares,

Ja som tots uns experts en modernisme, cada dia aprenem coses noves i ens fa molta il·lusió poder compartir amb vosaltres els nostres aprenentatges!

Aquests últims mesos hem observat les característiques de les cases modernistes, en especial les de Terrassa, i ens hem adonat que totes tenen una cosa en comú,entre d’altres, que són les seves finestres i arcs arrodonits.

Quan vam anar d’excursió a la Masia Freixa vam poder veure moltes cases pel camí i vam comprovar-ho. Les cases de l’actualitat tenen finestres quadrades, però les modernistes les tenen arrodonides.

Així, que hem volgut plasmar els nostres coneixements en un quadre. I com ho podem fer? Doncs vam pensar que ja que estàvem aprenent el concepte “arrodonit”, seria un bon moment per fer rodones, aprendre com es fan i observar quants objectes tenen aquesta forma.

Tots decidits en seguir aprenent vam buscar objectes a l’aula que ens servissin per fer el nostre quadre: un tub de paper, un vas de la cuineta, un bol...

I amb ells vam fer un quadre ple de rodones de colors... Però això no s’acaba aquí pares, tenim una sorpresa preparada per aquesta làmina modernista, i molt aviat la podreu veure, però mentrestant us avancem unes imatges dels vostres fills fent un quadre molt rodó!!

Una abraçada.

Ivette.