Notícies

No és un pati…és un parc!!!

Hola pares i mares de la classe dels Tarongers!

Ja som aquí un altre cop per tal d’ensenyar-vos una mica més de tot el que fem a Peggy-Nens.

Sabeu què us portem avui? Doncs una part molt i molt important de la nostra escola, el jardí. Per què no tenim un pati sinó que tenim un súper jardí!

A l’escola disposem d’un espai molt ampli en el qual no tan sols sortim per jugar, córrer i saltar, sinó que també l’aprofitem per fer diverses activitats.

Hi ha dies que sortim a fer una part del programa físic (la braquiació i curses de córrer i caminar); o bé escoltem un conte que ens explica la Laura asseguts a la gespa; o rebem la visita d’algú que ve a explicar-nos coses noves (La Castanyera, el Drac...), o ajudem el nostre jardiner, el senyor Adriano, a fer tasques de jardineria. En definitiva, el nostre jardí ens permet conviure i gaudir de moltes estones que passem a l’escola.

Avui, però, us volem explicar com ens ho passem en les nostres estones d’esbarjo. Sortir a jugar lliurement al pati sempre ens agrada molt. Des que ha començat el curs hem agafat més agilitat i ens movem amb llibertat per tot l’espai.

En Marc Sola gaudeix fent salts ben grans des dels troncs; l’Abril s’ho passa d’allò més bé fent carreres amb les motos; l’Aina posa a prova la seva agilitat fent un circuit pels troncs; l’Àlex, l'Eric i el Guillem riuen molt mentre juguen al “Tat” tot traient el cap per la finestra de la casa; en Joan es diverteix tot mirant-se’ls; la Júlia i el Marc González cada cop agafen més velocitat corrent darrera de la pilota per aconseguir fer un xut ben fort; la Nonna gaudeix construint castells de sorra al sorral...

Com podeu veure, el nostre jardí és un espai enorme en el qual podem fer moltes coses diverses i als nens i nenes de la classe els encanta poder gaudir d’ell.

Us deixo un recull de fotografies per tal que vosaltres mateixos pugueu veure tot el que us explico!

Un petó i una abraçada!

Laura R.