Notícies

On ets, Patufet??

“Patufeeeeeet, on ets??”

Com ja sabeu aquest trimestre estem treballant el conte del Patufet. Doncs sabeu què?

Hem tingut una sorpresa ben començada la setmana. Un granger va arribar a l’escola i no va venir sol no... Estava acompanyat del bou Garnildo, el mateix que el del conte d’en Patufet!!! Primer va anar a veure als nens i nenes de P2, i a la setmana següent en Garnildo ens va venir a veure a la classe dels Llimoners i Cirerers.

Tots ens vam quedar bocabadats en veure’l aparèixer per la porta de la classe dels Cirerers, era fins i tot més gran que nosaltres! Vam aprofitar que teníem el bou present per tornar a explicar el conte del Patufet, però aquesta vegada d’una manera diferent. Vam poder interactuar amb el bou i fer veure que es menjava al Patufet i que sortia disparat un cop tenia la panxa ben plena.

Com ens agrada el conte del Patufet! Ens encanta cridar “Peeeeep” (Patufet) i fer que vingui amb nosaltres. Hem rigut, hem cridat, hem sentit curiositat, hem escoltat i sobretot hem gaudit una vegada més escoltant aquest conte. Un munt d’emocions i sensacions que estem treballant tot seguint el mateix fil conductor.

Per últim comentar que, si visiteu la segona planta de l’escola, veureu el bou a l’entrada de les classes de Magnòlies y Tarongers 

Fins la pròxima amics i famílies!

Sílvia