Notícies

Un munt de paper…

Famílies i amics,

Fa uns dies, vàrem proposar als Pins una nova activitat...Però una nova activitat amb doble intenció.

Per una banda es proposava descobrir un nou espai de l’escola, el gimnàs. Espai que fins ara no coneixíem i que visitarem ben aviat per realitzar les nostres estones de programa físic a partir del tercer trimestre.

I d’altra banda, volíem veure què passaria quan els Pins en arribar al gimnàs veiessin tot l’espai ple de cordes amb rotllos de paper higiènic penjant i mooooooolts papers escampats pel terra. La veritat és que els Pins van quedar-se bocabadats!

En obrir la porta del gimnàs i veure tot aquell espai tan gran i desconegut, la Nara neguitosa volia que la Laura no es separés d’ella i no la deixava anar de la mà, encara que més tard va gaudir de l’experiència, mentre que el Pere ben decidit va baixar la rampa molt ràpid i amb entusiasme va començar a tibar dels rotllos i a ficar-se sota  les muntanyes de papers que hi havien escampades.

La Jana, molt observadora, mirava tot el què feien els seus companys i quan va veure que aquells papers feien que tothom s´ho passes “pipa” va decidir aixecar-se i començar a investigar pel seu compte. I el Daniel, una mica expectant va començar a tocar tímidament el paper, per desprès jugar i divertir-se.

Amb tot això, pares i mares, què us volem donar a entendre?...Doncs, simplement, que el joc i la descoberta, no han d’anar lligats a una joguina. El joc, pot sorgir de milers de materials que podem trobar al nostre abast (en aquest cas els rotllos de paper higiènic). I que escollint qualsevol material + una bona dosi d’entusiasme, el resultat de tot això, no pot ser res més que un munt d’experiències, de sensacions... i en definitiva d’importants aprenentatges.

Amb aquesta activitat els Pins han descobert moltes qualitats del paper: la textura, la seva olor, que no pesava, que en tibar es podia trencar...i que amb ell podíem passar  una estona ben divertida!

De fet, on tot això es mostra, és amb aquest petit plec de fotografies on petits...i no tan petits vàrem gaudir d’aquesta estona de joc tan especial i diferent. Mireu, mireu…

Ah! Per cert, aneu en compte a partir d’ara amb els rotllos de paper, a veure si un dia us trobeu la casa plena de papers!!!:)

Un petonet ben gran per tothom i fins ben aviat!:

Laura i Sarai