Notícies

Pinzellades de diversió

Benvinguts al nostre blog!

Benvolgudes famílies!!!!... La setmana boja ja ha passat, però nosaltres a l'escola no volem perdre la gresca i xerinol.la que el Rei i la Reina Carnestoltes ens van portar!

Avui gaudint del bon temps i el solet al jardí, els Cirerers hem sortit ben contents/-es a fer una activitat ben creativa!

De cop i volta, un gran paper sense decorar ens hem trobat i la Laura ens ha explicat que entre tots i totes l'havíem de decorar amb pintura de colors i molta energia!... tot seguit, hem escoltat música i ens hem engrescat a pintar i pintar amb la música de fons i així ha estat com hem creat aquesta obra d'art!

Tots/-es hem gaudit d'aquesta activitat plàstica on la creativitat i la nostra expressió plàstica han florit durant una boooooona estona.

La Bruna R. no parava de sucar en la pintura dient que feia un Sol i fins i tot ha acabat amb el cabell ple de pintura, la Noa s'ho ha passat "pipa" fent mil i un viatges a la taula on eren els bols de pintura i embrutant-se les manetes de pintura, la Gala ben riallera no parava de fer pinzellades de banda a banda. I d'altres Cirerers, com el Jan, la Nicole, la Lucía i l'Arnau no volien acabar de pintar. Ha estat una activitat fantàstica!!!!

Així doncs si sumem:  Pintura+solet+jardí+música+colors= Pinzellades de diversió ♥ 

I aquí acabem el nostre post d'avui! Divertit, oi?  Fins ben aviat Peggy-Famílies!!

Petonets!

 

Laura i Anna