Notícies

S’apropa la Setmana Santa!!

Bon dia famílies!

Avui una olor diferent envaeix la nostra classe... Olor a dolç, olor a diversió, olor a experimentació, olor a Pasqua. Setmana Santa s’apropa i nosaltres comencem a treballar-la a la classe!

Avui hem vist, manipulat i experimentat amb xocolata negra i fideus de colors. Primer hem pintat amb trossos de xocolata sencera, ens han semblat que eren ceres i hem començat a fer ratlles de color marró.

Desprès hem pogut tocar la xocolata desfeta que teníem al davant. No sabíem ben bé si tocar-la i escampar-la per tot arreu o tan sols llepar-nos els dits. Així que primer, amb cura, hem provat la sensació que teníem a les mans al tocar la xocolata desfeta. No hem sentit gaire confiança fins que hem comprovat que no passava res, només era xocolata i embrutar-se no és dolent.

Quan ens hem sentit segurs i còmodes hem començat a escampar la xocolata per tot el paper de mural fins que aquella muntanya de xocolata desfeta s’havia quedat ben enganxada. Hem aprofitat per tastar-la llepant-nos tots els dits. Mireu quines cares plenes de xocolata negra ens han quedat! Després hem pogut escampar fideus de colors per donar-li un toc més colorit a la nostra creació.

Aquest és el primer pas del resultat final. Voleu saber què sortirà d’aquí? Divendres tindreu una sorpresa... No podem dir res més!

De moment us deixem la mostra de lo divertit que ha estat aquesta experimentació!

Una abraçada!!

Sílvia i Cristina