Notícies

En Romero Britto!!

Hola famílies!

Com ja sabeu el nostre projecte ens porta cada mes a un lloc diferent. Al mes de Febrer estem al Brasil i per això dia a dia anem coneixent diferents característiques d’aquest país. Avui hem conegut un artista autòcton de Brasil: Romero Britto.

Primer la Sílvia i la Cristina ens han ensenyat la foto d’en Romero Britto i entre tots hem anat dient el que pensàvem. Hem vist que té el cabell rinxolat com la Alma G., també hem vist que li agrada pintar amb molts colors diferents i fer estrelles i cors. A més, hem fet una connexió entre el Pau F. i el Romero Britto perquè al Pau li agrada molt pintar.

Desprès d’això hem mirat la caixa que ens va portar el Pau plena de coses d’en Romero Britto. Hem pogut visualitzar molts dels seus quadres de ben a prop i jugar amb alguns d’ells transformats en titelles. A més, la Sílvia ens ha explicat un conte on havíem de buscar el famós ós de peluix d’un dels quadres d’en Romero Britto.

Gràcies a tot el que les famílies ens heu portat de casa hem pogut conèixer el món d’aquest artista autòcton de Brasil. Gràcies per la vostra col·laboració en el nostre projecte!

A continuació us deixem algunes fotos d’aquest moment,

Fins aviat!


Sílvia Méndez