Notícies

Peggy Nens és solidaritat!!

Benvolgudes famílies:

Sabeu quin dia és avui?... Com haureu vist aquest matí, a l’arribada, tot l’equip Peggy-Nens us hem rebut  amb una samarreta verda. I això té un per què. Avui dimarts 22 d’octubre és el Dia Internacional del Síndrome de Phelan-McDermid.

Què és el Síndrome de Phelan-McDermid (PMS)? Breument, podem dir que és un trastorn que implica una mutació del cromosoma 22 per una alteració del gen SHANK3. Derivant en hipotonía, retard en la parla...entre d’altres símptomes.

Una família de l’escola com ja us hem informat en el mail d’avui, ens ha explicat el desenvolupament de l’iniciativa del dia d’avui...i ja sabeu com ens agrada participar de tot cor en iniciatives com aquesta.

Nosaltres, des de l’escola, hem començat el dia vestint la samarreta verda i una banda verda als nostres canells. Ens hem fet fotografies, i amb els nens i nenes de l’escola hem volgut fer un petit taller de maquillatge on ens hem pintat un cor verd a la cara. Ah! i sense oblidar el petit racó verd que hem muntat a l’entrada. Com heu vist, tots ben engrescats/-des, hem volgut sumar-nos en aquesta iniciativa.

Si us hi fixeu, al racó verd del que parlem, hi ha un full on podeu veure que avui mateix a les 19.30h,  la façana de l’Ajuntament de Terrassa, s’il·luminarà de verd per també fer costat i solidaritzar-se amb l’essència del dia. No penseu que és molt bonic veure com famílies, pares, nens/-es...podem unir-nos en conjunt per impulsar dies com aquest? Per això us animem a que aneu a l’Ajuntament i veure en directe la seva  l’il·luminació en verd. Animeu-vos!

No voldríem acabar aquest post, sense abans agraïr a la família Calafell Ramírez la confiança dipositada en Peggy-Nens i transmetre’ls la nostra il·lusió i el plaer d’haver-vos pogut acompanyar en aquesta iniciativa. Moltes gràcies!

Ens veiem ben aviat amb noves experiències que us voldrem explicar!

Petonets:

 

Equip Peggy-Nens