Notícies

Sorpreses…i pensaments!!

Famílies i amics,

Avui al matí he explicat als Tarongers que els havia preparat una sorpresa… Ohhhh han fet  tots… - Una sorpresa! han exclamat!

Hem anat a l’aula de ioga a seure i tots i totes em miren extranyats…. enganxo una cartolina on al mig hi ha “alguna cosa” tapada amb diferents quadrats de cartolina negra.

Es fa el silenci quan m’assento al costat del cavallet… em miren amb ulls com taronges.

Els explico que he amagat “alguna cosa” a sota d’aquelles cartolines negres i que ara, aniré traient les cartolines i em poden ajudar a esbrinar que s’hi amaga a sota, també els explico que tot el que cadascú digui ho escriure en un full que els donaré per tal que ells/elles “ho signin”

Estem tots ben engrescats i intrigats per saber que hi haurà….

-Esteu preparats?? Trec la primera cartolina i comença a fluir el seu pensament… el primer que veuen és “és el colel”! i cada vegada que trec una cartolina surten respostes i explicacions! No tots i totes diuen la seva però de ben segur estant pensant coses ben interessants i d’altres no es poden estar de dir el que pensen! Són pensament en plena ebullició! Una cosa ens porta a un altre i sense adonar-se fan prediccions de coses que poden ser.

Els encanta signar les seves aportacions i tots saben quines són les que ells han signat i que és el que han aportat!

Quina riquesa d’informació, d’idees…

La veritat és que per molt que us expliqui el millor que puc fer és deixar-vos un resum d’aquesta meravellosa estona que hem passat amb aquesta rutina de pensament.

Espero que gaudiu d’aquesta estona com en vaig  gaudir jo.

Una abraçada i fins la propera!!

 

Myriam Guimerà