Notícies

La taula de llum

Hola famílies i amics!

Els Pins tornem a estar aquí per explicar-vos que Ses majestats els Reis Mags d’Orient han passat també per Peggy-Nens, voleu que us expliquem el regal tan xulo que ens han deixat??? Doncs continueu llegint...

Tenim una taula de llum, si nosaltres també vam preguntar-nos què era quan la vam veure, però al acostar-nos i veure tot el que podíem fer amb ella ens va encantar.

És una taula amb una taula il·luminada a sobre, a sobre hi podem posar diversos materials i objectes, per poder treballar amb ella necessitem tenir les llums apagades què emocionant!!

En aquest cas la Laura ens ha portat confeti, és molt divertit veure com aquest anava caient sobre la taula i feia diferents formes a sobre, després la Laura ens ha donat cel·lofana amb formes geomètriques de diferents colors, ens ha encantat veure com cada una  projectava llum de color, finalment hem afegit petits trossets de cel·lofana de colors i hem afegit la resta de materials que havíem utilitzat prèviament què divertit!!!

Fins i tot nosaltres hem fet les nostres creacions sobre la taula i  hem gaudit molt interactuant i descobrint totes les coses que podem fer amb ella!

La taula de llum és un nou recurs que tenim a l’escola, amb ella podem treballar diferents àmbits.

És un estímul sensorial, ens serveis per estimular el sentit de la vista, amb la taula podem veure més enllà del que veiem normalment, podem barrejar colors, descobrir profunditats, veure siluetes...

Treballem la concentració i la relaxació, el seu poder captivador fa que els nens hi puguin estar grans estones experimentant, al treballar amb llums suaus és crea un ambient relaxat i tranquil per compartir amb els companys.

Permet també enfocar la vista tant en allò general com en els petits detalls que apareixen als objectes quan els apropem.

En aquest cas hem fet servir confeti i cel·lofana, però la taula de llum és una font inesgotable de recursos, podem utilitzar diferents i molt variats tipus de materials amb els que poder seguir experimentant i descobrint, i sobretot gaudint del nostre regal de Reis.

Esperem que vosaltres gaudiu tant com nosaltres veient les nostres fotos. Una forta abraçada.

Si voleu saber més sobre la nostra taula de llum cliqueu AQUÍ:

Laura Sangüesa i Sarai Martínez