Notícies

Un espai molt especial!!

Benvolgudes Peggy-Famílies!

Avui parlarem d’un dels espais més especials que tenim a la nostra escola. Durant el dia la nostra aula és com la nostra segona llar: allà riem, aprenem, gaudim, experimentem, dormim…, però l’espai on la felicitat es fa palpable és al nostre jardí!

Els Cirerers, només cal que escoltin, a la Laura o l’Anna, dir:” Anem al jardí!”, que ja ben decidits/-des anem a buscar les jaquetes per sortir al jardí i una vegada ben abrigadets/-etes sortim entusiasmats/-des...però avui quina sorpresa quan hem sortit al jardí, però no al nostre espai de joc on estem habitualment, avui hem pujat al jardí graaaaaan!!!

Alguna vegada ja hem estat plegats...i ens encanta! De fet, a partir del segon trimestre aquest serà el nostre nou espai de jocs i esbarjo. Què bé, oi?

El nostre jardí és un tot un regal i com a tal, el gaudim al màxim. És el nostre  espai a l’aire lliure on: fem activitats, observem les plantes i flors que hi han, fem moltes de les festes de l’escola...en definitiva, és un espai que ens ofereix mil i una possibilitats.

Amb molta cura, però a la vegada molt impacients, anem pujant les escales i corrents, corrents comencem a conèixer tots els racons del jardí: uns ens aturem al sorral on passem una bona estona fent transvasaments amb la sorra o entrant i sortint de la caseta , d’altres anem a buscar al porxo els cotxes i les motos per fer carreres...BRUMMM, BRUMMM!!!!

Mentre uns quants miren encisats com  bufa el vent i fa ballar les cintes de colors penjades d’un dels arbres.

Com ens agrada el caminet de troncs i quantes vegades els pugem i baixem o la passarel·la de colors.Uf,  no parem!. De fet aquests troncs ens serviran per treballar l’equilibri durant les sessions de programa físic.

També tenim un  tobogán, un tobogán  que fet amb rodes de cotxe i sorra que ens fa passar estones molt divertides. Com veieu l’estona al jardí està carregada joc, alegria i aventures...i com ens agrada tant avui hem pensat en parlar-vos d’aquest espai.

Ben aviat ens tornarem a trobar per explicar-vos i mostrar-vos moltes coses més!

Petonets

 

 

 

Laura Sangüesa i Anna Sánchez

 

ptroz