Notícies

Un matí a Barruguet… Un matí en família!

Benvolguts pares i mares:

Avui ha estat un dia moooooolt especial per tots el Cirerers!!!!

Hem fet la nostra primera sortida i això ha estat tot un esdeveniment.

Fa uns dies que la Laura i l'Anna, ja  ens deien que un dia aniríem a visitar  la botiga "Barruguet", que tot just veiem cada dia quan anem a l'escola i que tant ens agrada!... Però, quina sorpresa comprobar que avui era el gran dia.

Tots ben engrescats, xino-xano hem començat a baixar la rampa de l'escola, amb unes carones de sorpresa…

En arribar, la Tere i l'Ainhoa ens esperaven amb un gran somriure que ens ha fer sentir com a casa. Nosaltres no podiem tenir els ulls més oberts i és que no ens volíem perdre cap detall.

Una vegada ens hem saludat i presentat, l'Arantxa ha explicat a la Tere com de bé ens ho passem a l'escola tot viatjant pel món. També va explicar que l'altre dia ens va arribar una carta a l'escola on una família d'Estats Units, a part d'enviar-nos uns bitllets d'avió per viatjar cap allà, ens deia com era la seva família i que de fet era molt semblant a les nostres.

Llavors la Tere va dir: Esteu treballant la família??? Doncs us tinc preparada una sorpresa!... La paraula sorpresa va fer que tots ens miréssim entusiasmats…Què ens esperava?

La Tere ens tenía preparat unes casetes de fusta precioses amb uns personatges que

representaven alguns components de la família on hi havia: el pare, la mare, el fills/-es, els avis/-es… Una casa era de Terrassa, semblant a les que podem veure a la nostra ciutat i una altra era com d'Estats Units, més gran i amb diferents plantes.

I va ser quan llavors ens vàrem acostar tots cap aquella caseta i la família de personatges passant així una estona ben divertida...i en família!

Ah! Però abans de marxar moltes baixades pel tobogan de la botiga i molts petons i abraçades per acomiadar-nos.

I quan ja marxàvem una nova sorpresa… Ens han regalat un guarniment moníssim pel nostre arbre de Nadal. Què contents/-es!!!

Per tot això, nosaltres havíem de fer alguna coseta en agraïment: una fotografía d'aquesta sortidade record amb un munt de papers de seda enganxats en el full.  De seguida ho hem muntat i les hem sorprès amb el nostre detallet.

Mil gràcies a "Barruguet"per acollir-nos tan bé com sempre i per la seva generositat.

Aquesta sortida ha estat la primera, però ja veieu que en breu noves aventures ens esperen dins i fora de l'escola.

Som Peggy-Nens i ens agraden els petits detalls.

Fins molt aviat! Petonets!!

 

 

 

 

Laura i Anna