Notícies

Un nou material!!

Hola pares i mares!Sabeu què ha passat avui a l’escola?...Estàvem tornant del pati quan de sobte l’Arantxa ha entrar a la classe, però no entrava sola...portava un petit bagul!

Tots els Pins i Llimoners ben encuriosits ens hem assegut  i ben atents hem escoltat el que ens explicava. Quina intriga!

Per fí ha obert la tapa i sopresaaaaaa!!!...el bagul estava ple de troncs i branques de fusta.

La Laura ens ha explicat que havíem de tractar amb molta cura tot aquest material i així ho hem fet!. Un material nou a l’escola que de ben segur ens donarà moltes estones de joc fantàstiques!

Aquest material de fusta està tractat i adequat per a la manipulació dels infants i es pot presentar, com podeu veure a les imatges que il·lustren aquest moment: o bé només troncs o bé troncs més alguna variació. Tant d’una manera com d’una altra els Pins i els Llimoners ens ho hem passat “pipa” fent torres, fent rodolant els troncs, picant la fusta per veure quin soroll fa...mil i una possibilitats i totes ben variades!

Com veieu de qualsevol material que tenim al noste abast podem crear un moment de joc amb infinites possibilitats. Si aneu a la muntanya podeu agafar troncs i fer com nosaltres a l’escola.

I com deia M.Gandhi:“Los niños merecen propuestas que estén a la altura de su imaginación”...per això a Peggy-Nens els hi oferim infinites possibilitats de joc i materials.

Esperem que us hagi agradat aquest post que de fet ja serà uns dels últims d’aquest curs. Ens ha encantat compartir les nostres activitats, propostes, idees...amb tots vosaltres! Gràcies per seguir-nos com ho heu fet!!

Molts petonets i abraçades!!

 

 

 

 

Sarai i Laura S.