Notícies

Un programa físic…amb sorpresa!!

Famílies i amics,

Aquests dies previs a la Setmana Santa i a la Pasqua estem fent activitats relacionades amb la xocolata i tot el que envolta la tradició de la “Mona”...però, SORPREEEEESA!

Les Magnòlies, hem volgut fer un parèntesi i molt engrescades hem descobert que l’activitat d’avui no només era fer la nostra “Mona” tan especial...

La Laura ens ha dit que avui havíem d’anar al gimnàs i les Magnòlies en un primer moment han pensat que anàvem allà a fer la nostra estona de programa físic habitual, però quina sorpresa quan en arribar hem vist que al gimnàs  ens esperava una corda plena de cèrcols i una estructura de cèrcols feta un cub.

Però, per què servia tot allò? Què havíem de fer? La Laura  ens havia preparat aquella corda per passar entre els cèrcols units per unes cordes i per aquell cub fet amb més cèrcols. Teníem clar que  tindríem una estona de programa físic ben divertida i diferent, on a més treballaríem aspectes com la velocitat, l’equilibri, la motricitat...

I així va ser, totes les Magnòlies ben entusiasmades vàrem sortir corrents per començar a gaudir d’aquells cèrcols: entràvem, sortíem, tornavem a entrar, tornavem a sortir...mentre de fons es podien escoltar les rialles, els crits d’eufòria i el soroll de les sabatetes mentre corrien per no perdre’s  aquest circuit. Quin xivarri més divertit! Això si, ho vàrem fer en dos grups per tal de gaudir més intensament de la nova activitat.

No hem parat de gatejar amunt i avall!!

Ha estat tot un èxit aquesta sorpresa d’avui...de ben segur que la tornarem a repetir! Aquí us deixem un petita mostra del que hem viscut plegats! Esperem que us divertiu veient-ho tan com nosaltres.

Fins ben aviat Peggy-Famílies!

Laura S.