Notícies

Una activitat molt divertida!

Estimades famílies:

Com ja sabeu als Cirerers ens agraden  molt les activitats artístiques i vivencials. I avui l’Anna i la Laura, ens tenien preparada una activitat molt divertida! Voleu saber què hem fet?

Ens han explicat que haviem de fer dos grups: un ha marxat amb l’Anna cap a la taula on ja estava tot preparat. Hi havia un gran paper blanc que tapava la taula i tot de pots plens d’aigua amb espècies típiques de la India com:  canyella , cúrcuma, curri i comí. I què havíem de fer amb aquella barreja tan aromàtica? L'Anna ens ha repartit uns depressors amb esponja amb els que hem pogut pintar a sobre del paper. Ens ha encantat fer-ho!!

Hem gaudit moltíssim esbrinant de quins colors pintarien les espècies, fent dibuixos i fins i tot, hi ha qui s’ha atrevit a tastar-ne alguna… Però no tenien gaire bon gust!

La resta dels Cirerers, hem fet una rotllana i la Laura ens ha ensenyat  fotografies de dibuixos fets amb henna i ens han agradat tant que hem decidit fer-nos un. Han quedat molt macos!! Casascú ha triat el seu i com tots eren diferents ens ha agradat mirar com eren els de tots/-es.

Una vegada finalitzades les dues activitats  hem fet canvi, per tal que tots els Cirerers poguèssim gaudir d'aquelles dues experiències tan ètniques: ens ha sorprès  la oloreta que feia la classe i hem pogut gaudir d'un tipus de guarniment típic: el henna. Tot plegat en un moment, ens ha transportat directe a aquest país tan especial.

Esperem que gaudiu tan com nosaltres veient aquest recull d'alguns moments dels quals us hem parlat avui.

Ens veiem ben aviat. Fins la propera!

 

 

 

 

Anna i Laura