Notícies

Una catifa amb colors!!

Bona tarda!!!

Les Oliveres tornem a ser aquí i avui us volem ensenyar una sorpresa que ens ha preparat la Sarai, que ens ha encantat!!!

Al tornar a la classe després de fer la nostra migdiadeta del matí, el terra de la classe havia canviat, ja no es veia! En el seu lloc hi havia una catifa mooolt gran tota plena de colors, blau, verd, groc, vermell, blanc, fins i tot transparent. No ens hem pogut resistir a passejar-nos per sobre.

Al ser-hi hem notat que no totes les parts tenen el mateix tacte, quina sorpresa! Hi havia de suaus i calentetes i altres més rugoses i fredes, quina diferència d’un tros a un altre. Ens hem passat una bona estona descobrint, experimentant i jugant amb els diferents colors i textures de la nostra super catifa.

Les catifes sensorials no solament ens serveixen per estimular els sentits dels nostres petits, sinó que és un bon recurs per incentivar el moviment i la curiositat per conèixer i passejar per sobre de les diferents textures. En el nostre cas, hem pogut trobar desde trossos de tela de cortina, peluix, fins a plàstic de bombolles… la intenció és que els petits trobin les diferències de textura i colors i s’hi passegin investigant i gaudint d’aquest moment.

Les Oliveres han gaudit molt amb ella i de ben segur tornarem a repetir l'experiència, variant materials perquè sempre sigui una nova sorpresa.

Us deixem unes fotos per que veieu què bé ho hem passat. Fins a la propera!

Sarai