Notícies

Visites nadalenques

Benvolgudes famílies de Tarongers i Magnòlies:

El Nadal ja ha arribat i d’il·lusions i activitats va carregat! És per això, que no podia faltar la nostra sortida per anar a la fira de Sta. Llúcia i a veure el pessebre de la nostra ciutat.

La fira de Sta. Llúcia és la fira de productes d’artesania i elements típics de Nadal i on els Tarongers i les Magnòlies ben engrescats, al bell mig de la  plaça Vella, ens hem adreçat per veure totes les paradetes amb infinits elements nadalencs. Ohh, quin goig veure totes aquelles paradetes!

Anàvem tots plegats mentre s’olorava  a Nadal caminant pels carrerons! La Myriam i la Laura ens han ens han ensenyat d’aprop com són els avets, els elements per guarnir els arbres de Nadal, les figuretes del pessebre, que hi han llumetes blanques, blaves, grogues….

Hem vist molts Tions de totes les mides, amb barretina i sense...això sí, sempre amb la manteta ben calentona per passar el fred desprès d’haver vingut de la muntanya.

Després hem pujat fins a l’Ajuntament, a veure el pessebre: el nen Jesús, la Verge Maria i Sant Josep, el bou com el d’en Patufet i la mula, ens ha agradat moltíssim.

Us deixem un vídeo per tal que veieu com em gaudit d’aquesta passejada tant nadalenca.

 

 

 

 

Laura Sangüesa i Myriam Guimerà